İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Güvercinlik "doludan zarar gören bölge" ilan edildi

Güvercinlik "doludan zarar gören bölge" ilan edildi

Genel Tarım Sigortası Fonu, 12 Mart'ta yağan dolu nedeniyle Güvercinlik köyü ve bölgesini "doludan zarar gören bölge" ilan etti.

Yayın Tarihi: 30/03/15 15:33
okuma süresi: 1 dak.
Güvercinlik "doludan zarar gören bölge" ilan edildi
A- A A+

Genel Tarım Sigortası Fonu Müdür Vekili Savaş Uzun yaptığı yazılı açıklamada, Güvercinlik köyü ve bölgesinde pafta 32'de harita 16, 24 pafta 33'te harita 1,9 ve 17'de 12 Mart'ta yağan doludan tahıl ve yem bitkileri ekili arazilerde zarar olduğunu kaydetti.

Saptama ve Değerlendirme Komitesi Raporu doğrultusunda Fon Yönetim Kurulu'nun Güvercinlik köyünü ve bölgesini "doludan zarar gören bölge" ilan ettiğini bildiren Uzun, zarar gören tahıl ve yem bitkisi üreticilerinin Genel Tarım Sigortası Fonu'ndan veya bölge Tarım Direlerinden temin edecekleri başvuru ve zarar değerlendirme formlarını 3 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar doldurup Genel Tarım Sigortası Fonu na ulaştırmaları gerektiğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.