İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KTAMS: "KTFF'nin aldığı kararın yanındayız"

KTAMS: “KTFF'nin aldığı kararın yanındayız”

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası yaptığı açıklama ile KTFF başkanı Sertoğlu'na destek verdi. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 31/03/15 12:07
okuma süresi: 1 dak.
KTAMS: “KTFF'nin aldığı kararın yanındayız”
A- A A+

Sendikamız, KTFF'nin almış olduğu KOP'a katılım kararını ülkemiz sporcularının uluslararası düzeyde spor yapma olanağını yakalayabilme açısından son derece önemli bir adım olarak değerlendirmektedir.

Hedefi olmayan müsabakalar sporcularımızın ülkemizden umudunu hergün biraz daha fazla yitirmesine sebep olmaktadır. Hal böyle iken KTFF yönetimi ve Başkanı Hasan Sertoğlu'nun deklare etmiş olduğu kararın yanında olduğumuzu belirtiriz. Ülkemizi yıllarca çiftlik gibi yönetip kendilerini de çiftlik ağası görenler hamaset edebiyatı ile gençlerimiz için dünyaya açılacak olan kapıyı kapatmaya çalışıyorlar.

Ülkemiz gençliğine yeni bir motivasyon sağlayacak olan bu adımı pervasız bir şekilde eleştiren Sn. Eroğlu ve Sn. Denktaş'a toplumumuz gerekli cevabı verecektir.

Güven Bengihan

Genel Sekreter

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.