İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Berova: "Gelecek nesil daha verimli ve birikimli yetişecek"

Berova: “Gelecek nesil daha verimli ve birikimli yetişecek”

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, okullarda eğitim kalitesinin artmasıyla gelecek neslin daha verimli ve birikimli yetişeceğini, temel olarak en büyük isteğin eğitimin verimli bir şekilde yapılması olduğunu ifade etti.

Yayın Tarihi: 31/03/15 16:51
okuma süresi: 1 dak.
Berova: “Gelecek nesil daha verimli ve birikimli yetişecek”
A- A A+

Bakan Berova, okullardaki inşaat ve tadilatlarla ilgili bir program hazırlandığını, tüm okulların hangi eksikliği bulunuyorsa ayrılan bütçe doğrultusunda çalışmalar yapılacağını ve yaz tatili boyunca tadilatların ve alt yapı çalışmalarının tamamlanacağını belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Şehit Ertuğrul İlkokulu'nu ziyaret ederek okul müdürü ve öğretmenlerle biraraya geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre okulda incelemelerde bulunan Bakan Berova, alt yapı eksiklikleri konusunda bilgi aldı.

Şehit Ertuğrul İlkokulu'nda bazı sıkıntıların yaşandığını kaydeden Bakan Berova, öğretmenler arasında sevgi ve saygı olduğu sürece eğitim kalitesinin artacağını vurguladı.

Eğitimin kesintisiz yapılmasına büyük önem verdiklerini anlatan Berova, sorunların aşılmasında diyaloğun son derece önemli olduğunu, eğitim hakkının engellenmemesi gerektiğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.