İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

EL- SEN: "Biz sizi iyi tanıyoruz sayın Atun"

EL- SEN: “Biz sizi iyi tanıyoruz sayın Atun”

EL- SEN yaptığı açıklama ile Milletvekili Ekonomi ve Enerji eski Bakanı Sunat Atun ana hissedarı olduğu A&S ATUN LTD, binasında iki daireye kaçak elektrik verilmesi nedeniyle KIB-TEK tarafından yapılan tespiti reddederek iftira olarak niteleyip ''Sürü psikolojisiyle hareket eden kendini bilmezler tarafından yapılan bir saldırıdır'' ifadesini şiddetle protesto etti. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 01/04/15 12:40
okuma süresi: 3 dak.
EL- SEN: “Biz sizi iyi tanıyoruz sayın Atun”
A- A A+

UBP Milletvekili Ekonomi ve Enerji eski Bakanı Sn. Sunat Atun ana hissedarı olduğu A&S ATUN LTD, binasında iki daireye kaçak elektrik verilmesi nedeniyle KIB-TEK tarafından yapılan tespiti reddederek iftira olarak niteleyip ''Sürü psikolojisiyle hareket eden kendini bilmezler tarafından yapılan bir saldırıdır'' ifadesini şiddetle protesto ediyoruz.

Sn. Atun özür dilemesi gereken yerde görevini yapan Kıb-Tek çalışanı üyelerimize saldırıyı seçmiştir. Sn. Atun kendilerinin bilinen şahıslar olduğunu da hatırlatıyor. Bizimde bazı hatırlatmalarımız olacak.

Kuruma sahip çıkıp görevini yapan Kıb-Tek çalışanı üyelerimize çapulcu derken, Kıb-Tek'i haraç mezat peşkeş çekmeye çalışanlara ne denir? Kendi döneminde Kıb-Tek'e ait arazileri yangından mal kaçırırcasına geçtiğimiz UBP Hükümeti döneminde yaptıkları meşhur o son "Bakanlar Kurulu Toplantısına" öneri götürerek Bakanlar Kurulu Kararıyla kimlere devretti? Kendi döneminde Sendikamızın tüm karşı çıkışlarına rağmen Kıb-Tek'e almış olduğu 5000 adet, sadece adı "elektronik" sayaçların şu an hurda olduğunu, Sayıştaylık raporunda AKSA'ya ek alım garantisi verilmesi durumunda Kıb-Tek'in dolayısıyla Halkımızın, mevcut duruma ek olarak ekstradan 302 Milyon Dolar zarara uğrayacağı ifadeleri olmasına rağmen AKSA'ya yeni ek alım garantisi verilmesi için dönemin Bakanlar Kuruluna önerge götürdüğünü, Sendikamızın Grev ve Eylem uyarıları sonucu bu girişimi iki kez engellediğini, Halkımızın cebinden çalınmaya çalışılan 302 Milyon Doların Kimlere gideceğini, Ülkedeki sayaçların değişimi için hangi şirketle "İyi Niyet Belgesi" imzalayıp ihalesiz bir şekilde tüm sayaçları değiştirmeye çalıştığını hatırlatırız. Sn. Atun'un kendi açıklamasında belirttiği gibi kendileri tanınmış şahıslardır. Bu yapmış olduğu ve El-Sen olarak şiddetle protesto ettiğimiz açıklamanız ışığında bizde diyoruz ki; EVET BİZ SİZİ İYİ TANIYORUZ SAYIN Sunat Atun.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.