İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Öğretmenler Meclis'e baskın düzenledi

Öğretmenler Meclis'e baskın düzenledi

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ile Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası üyesi öğretmenler Meclis Genel Kurulu'nun ön kapısından Meclis'i bastı.

Yayın Tarihi: 02/04/15 11:27
okuma süresi: 1 dak.
Öğretmenler Meclis'e baskın düzenledi
A- A A+

Kıbrıs Postası – Deniz Abidin

Meclis Genel Kurulu'nun gerçekleştiği sıralarda, milletvekillerinin salona girdiği kapıdan Meclis'e giriş yapan eylemciler, ellerindeki zarfları milletvekillerine teslim etti.

"Göç Yasası" kapsamında bugün yine grev ve eylemde olan öğretmenler, Meclis'e baskın düzenleyerek milletvekillerine zarf teslim ettiler.

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, eylemci öğretmenlerin salona girmesi nedeniyle verdiği aranın ardından toplanmadı ve mutabakatla haftaya ertelendi.

Gruplar arası mutabakat sonucu Meclis Genel Kurulu'nun bir sonraki toplantısı 9 Nisan Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.