İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Büyükkonuk Belediye Başkanı ve Eko Gün Derneği Prof. Dr. Osam'ı ziyaret etti

Büyükkonuk Belediye Başkanı ve Eko Gün Derneği Prof. Dr. Osam'ı ziyaret etti

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Büyükkonuk Eko Turizm Derneği Başkanı Kıymet Alibey ve heyeti Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Osam'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 17 Nisan 2015 Cuma günü, saat 10.00'da gerçekleşen nezaket ziyaretinde Büyükkonuk Belediyesi ve DAÜ arasında yapılabilecek işbirlikleri görüşüldü.

Yayın Tarihi: 17/04/15 16:49
okuma süresi: 2 dak.
Büyükkonuk Belediye Başkanı ve Eko Gün Derneği Prof. Dr. Osam'ı ziyaret etti
A- A A+

3 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan 16. Geleneksel Eko Gün etkinliği hakkında görüş alışverişinin de yapıldığı görüşmede, DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam'a görevinde başarılar dileyen Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, gerçekleşecek söz konusu etkinlik hakkında DAÜ'den iletişim alanında destek istedi. Eko Gün'ün eskiyi yaşatmak anlamına geldiğini dile getiren Sennaroğlu, bu tür etkinliklerin değerini kaybetmemesi gerektiğini vurguladı. DAÜ olarak desteğe her zaman hazır olduklarını dile getiren Prof. Dr. Osam, farklı belediyeler ile DAÜ'nün önemli işbirlikleri içerisinde olduğunu ve Büyükkonuk Belediyesi ile de canı gönülden işbirlik içerisinde olabileceklerini vurguladı. Söz konusu görüşmeye Tanıtım İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca da katıldı.

Prof. Dr. Osam'la görüşmelerinin ardından DAÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkan Vekili Doç. Dr. Agah Gümüş ile de görüşen misafirler, iletişim konusunda neler yapılabilir konusunda görüş alışverinde bulundular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.