İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Özersay: "Cesaret gösterme zamanıdır"

Özersay: “Cesaret gösterme zamanıdır”

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay seçim yasakları öncesinde yaptığı açıklamada seçmenlere cesaret çağrısı yaptı.

Yayın Tarihi: 18/04/15 09:36
okuma süresi: 2 dak.
Özersay: “Cesaret gösterme zamanıdır”
A- A A+

Özersay "Artık cesaret gösterme zamanıdır. Kimseden ve hiç bir şeyden çekinmeyin, sandığa gidip cesaretle değiştirme kudretinizi kullanın. O sandıkta vicdanınızla baş başa olacaksınız. Bu ülkenin ve Kıbrıs Türk halkının geleceği siz seçmenlerin elindedir. Gelin kendi geleceğimize sahip çıkalım, cesaret gösterip eskimiş siyaseti geride bırakalım. Yeni ve temiz bir siyaset için aklınızın ve vicdanınızın sesini dinleyin. Gelin geçmişe ve denenmişlere değil, geleceğe oy verin. Sağduyunuza güveniyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bu ülkenin tüm yurttaşlarına sesleniyorum. Kimseden ve hiç bir şeyden çekinmeyin, sandıkta kendi vicdanınızla başbaşasınız. Cesaret gösterin. Eskimiş, bu ülkeyi yoran, yaşam enerjimizi alan, bizi bugünlere getiren siyaset anlayışına son vermek için önümüzde bir seçenek var. Gelin kendi geleceğimize sahip çıkalım ve cesaret göstererek yirmibirinci yüzyılda yeni nesli temsil edebilecek bir Cumhurbaşkanı seçelim. Gelin geçmişe ve denenmişlere değil, geleceğe oy verin. Sağduyunuza güveniyorum".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.