İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Türkoğlu "Eroğlu kazansın, Namsoy ile adımıza o hesaplaşsın"

Türkoğlu "Eroğlu kazansın, Namsoy ile adımıza o hesaplaşsın"

Ramazan Türkoğlu "Desteğimiz Eroğlu'na. Eroğlu kazansın, Namsoy ile adımıza o hesaplaşsın."

Yayın Tarihi: 18/04/15 17:30
okuma süresi: 3 dak.
Türkoğlu "Eroğlu kazansın, Namsoy ile adımıza o hesaplaşsın"
A- A A+

Lapta Belediyesi Başkanı Fuat Namsoy tarafından Ocak ayında işten çıkarılan 32 kişinin 25'i adına Kıbrıs Postası'na açıklama yapan Ramazan Türkoğlu, Namsoy'un kendilerini işten çıkarışı ardından kızgınlıkla aileleriyle birlikte topluca Özersay'ı destekleme kararı aldıklarını ancak Namsoy'un geçtiğimiz gün Özersay'ı destekleyeceğini açıklamasıyla birlikte topluca karar değiştirerek yeniden Eroğlu'na destek kararı aldıklarını söyledi.

Türkoğlu, "Namsoy'la hesaplaşmamız bu şekilde olacak. Tüm gücümüzle Eroğlu'nun arkasındayız… Sayın Eroğlu kazansın, Namsoy ile bizim adımıza o hesaplaşsın istiyoruz" diye konuştu.

Kıbrıs Postası

Lapta Belediyesi Başkanı Fuat Namsoy tarafından Ocak ayında işten çıkarılan 32 kişinin 25'i adına Kıbrıs Postası'na açıklama yapan Ramazan Türkoğlu, Namsoy'un kendilerini işten çıkarışı ardından o kızgınlıkla topluca aileleriyle birlikte Kudret Özersay'ı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekleme kararı aldıklarını ancak Namsoy'un geçtiğimiz gün Özersay'ı destekleyeceğini açıklamasıyla birlikte topluca karar değiştirerek yeniden Derviş Eroğlu'na destek kararı aldıklarını söyledi.

32 ailenin 25'i adına konuşan Türkoğlu, "Namsoy'la hesaplaşmamız bu şekilde olacak. Tüm gücümüzle Eroğlu'nun arkasındayız" diye konuştu.

Türkoğlu ayrıca Namsoy'un belediye personeline baskı yaptığını öğrendiklerini, yıllarca UBP'nin desteklediği Namsoy'un UBP sempatizanı belediye emekçilerine baskısının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Türkoğlu, "16 yıldır arkadaşlarımın hem belediyede hem de siyaseten verdiği desteği Namsoy'un bu şekilde yani bizi ve ailelerimizi kapının önüne koyarak karşılık vermesinin elbette bizler tarafından da bir karşılığı olacaktır…" şeklinde konuştu

Kıbrıs Postası'na konuşan Ramazan Türkoğlu, "Sayın Eroğlu kazansın, Namsoy ile bizim adımıza o hesaplaşsın istiyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.