İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ İletişim Fakültesi İzmir'de Uluslararası Konferans'ta temsil edildi

YDÜ İletişim Fakültesi İzmir'de Uluslararası Konferans'ta temsil edildi

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi İzmir'de Uluslararası Konferans'ta temsil edildi

Yayın Tarihi: 19/04/15 10:53
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ İletişim Fakültesi İzmir'de Uluslararası Konferans'ta temsil edildi
A- A A+

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen CMC 2015- 20th International Conference on Corporate and Marketing Communicaton Prof. Dr. Philip Kitchen önderliğinde gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Lars Thoger Christensen ve Prof. Dr. Peter Neijens'in onur konuğu olarak konuşma yaptığı konferansta farklı ülkelerden katılan pek çok katılımcının yanında Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr.Üy. Dr. Nuran Öze ve Öğretim Görevlisi Dilan Çiftçi bildiri sunumu yaptı.

Açılış konuşmasını İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Uzunoğlu'nun gerçekleştirdiği uluslararası kongre, çeşitli katılımcıların sunumlarıyla yoğun bir şekilde gerçekleştirildi.

Toplam 13 oturumun gerçekleştirildiği ve 3 gün süren kongrede, ilk gün 2.inci oturumda söz alan YDÜ İletişim Fakültesi Öğrt.Üy.Dr. Nuran Öze "Kültür, Tüketim Kültürü ve Halkla ilişkiler: Kuzey Kıbrıs" sunumunu dinleyicilerle paylaştı. 2. Gün 1. Oturumda konuşan Öğretim Görevlisi Dilan Çiftçi ise "Siyasal Pazarlama ve Demokrasi Analizinde Kuzey Kıbrıs 2013 Seçimi" sunumuyla dikkat çekti. Çiftçi'nin İngilizce gerçekleştirilen sunumu İletişim Bilimleri alanında otorite sayılan uluslararası akademisyenler tarafından ayrıca beğeni toplamasıyla konferans başarılı bir şekilde sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.