İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Şahali: "İkinci turda Akıncı koşulsuz desteklenmeli"

Şahali: "İkinci turda Akıncı koşulsuz desteklenmeli"

CTP Mağusa Milletvekili Erkut Şahali sosyal medyada yaptığı açıklamada CTP'nin gecikmeden karar alarak ikinci turda Akıncı'yı koşulsuz olarak destekleyeceğini açıklaması gerektiğini duyurdu.

Yayın Tarihi: 19/04/15 20:21
okuma süresi: 1 dak.
Şahali: "İkinci turda Akıncı koşulsuz desteklenmeli"
A- A A+

Kıbrıs Postası

Erkut Şahali'nin açıklaması şöyle:

"Seçim sonucu az çok belirginlik kazandı. Kıbrıs Türk Toplumunun yeni lideri ve Cumhurbaşkanı ikinci turda, önümüzdeki pazar seçilecek.

Öncelikle halkımızın demokratik olgunluğunu kutlar, sonucun hayrına olmasını dilerim. Ayrıca Sayın Mustafa Akıncı'yı da kutlarım.

Ortaya çıkan sonuca bağlı olarak kanaatim, CTP-BG parti meclisinin bugün saat 21:00'de toplantıya çağrılması gerektiğidir. Bu toplantıda alınması gereken karara dair önerim "ikinci turda Akıncı'nın KOŞULSUZ destekleneceğinin" açıklanmasıdır. Bu açıklama, hiç gecikmeden ve Akıncı ile istişare gereği duymadan bu akşam yapılmalıdır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.