İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Hürriyet Gazetesi'nden büyük seçim gafı!

Hürriyet Gazetesi'nden büyük seçim gafı!

Türkiye'nin en büyük gazetelerinden biri olan Hürriyet Gazetesi, internet sayfasında büyük bir gafa imza atarak, ikinci turda Derviş Eroğlu ile Sibel Siber'in yarışacağını yazdı.

Yayın Tarihi: 20/04/15 08:54
okuma süresi: 1 dak.
Hürriyet Gazetesi'nden büyük seçim gafı!
A- A A+

Kıbrıs Postası ÖZEL

Türkiye'nin en büyük gazetelerinden Hürriyet Gazetesi, İnternet sayfasında yayınladığı haber ile adeta 'dalga konusu' oldu.

Hürriyet'in haberi şöyle:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) dün yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kıyasıya yarışan adaylardan yüzde 50'nin üzerinde oy alan çıkmadı ve seçimler haftaya pazar yapılacak ikinci tura kaldı. İlk iki sırayı alan Eroğlu ve Siber ikinci turda yarışacak.

KKTC'de dün yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kıyasıya yarışan adaylardan yüzde 50'nin üzerinde oy alan çıkmadı ve seçimler haftaya pazar yapılacak ikinci tura kaldı. 4 iddialı adayın yarıştığı seçimlerde ikinci kez cumhurbaşkanlığına talip olan sağın adayı Derviş Eroğlu yüzde 38, solun adayı Meclis Başkanı Sibel Siber ise, yüzde 28 oy alarak, yeniden halkın karşısına çıkacak adaylar oldu."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.