İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Giriş Sınavı başlıyor

GAÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Giriş Sınavı başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Müzik Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Giriş Sınavı 13-14 Temmuz tarihlerinde yapılıyor.

Yayın Tarihi: 20/04/15 12:20
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Giriş Sınavı başlıyor
A- A A+

GAÜ Müzik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sönmezler'in verdiği bilgiye göre Yetenek Sınavı öncesinde "Sınav öncesi eğitim ve tanışma" etkinliği düzenlenecek.

10 Temmuz 2015 Cuma günü düzenlenecek Sınav Öncesi Eğitim ve Tanışma etkinliğinde, adaylara müziksel dikte, solfej, deşifre, sesleri aralık ve adları ile tanıma, ayrıca sesleri ezgisel ve armonik olarak duyma, ezgi ve ritm tekrarlama ve sesini doğru kullanabilme gibi bilgiler aktarılacak.

Öte yandan, eğitim süreci boyunca birlikte calışacakları bölüm hocalarını yakından tanıma fırsatı bulacak olan adaylar, onlarla sohbet etmek ve Müzik Öğretmenliği programı konusunda merak ettikleri bilgileri almak ve danışmak fırsatı bulacaklar.

Yetenek Sınavı

GAÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü'nden verilen bilgiye göre, yetenek sınavında ölçme ve değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacak, enstrüman sınavı ayrı olarak hesaplanacak ve 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek.

Giriş sınavında başarı gösteren adaylar Girne Amerikan Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümüne kayıt yaptırmaya hak kazanacaklar.

Sınava sadece KKTC vatandaşı adaylar katılabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.