İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yorgancıoğlu Genel Başkanlıktan istifa etme kararı aldı

Yorgancıoğlu Genel Başkanlıktan istifa etme kararı aldı

CTP Genel Başkanı Başbakan Özkan Yorgancıoğlu bu akşam yapılacak olan Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler Parti Meclisi toplantısında Genel Başkanlık görevinden istifasını PM üyelerine sunacağı ve acil Kurultay için çağrı yapacağı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 20/04/15 14:45
okuma süresi: 2 dak.
Yorgancıoğlu Genel Başkanlıktan istifa etme kararı aldı
A- A A+

Gökhan Altıner

Parti içerisinden yetkili ve güvenilir çeşitli kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Yorgancıoğlu'nun seçimde alınan sonuç nedeniyle böyle bir kararı aldığı ve parti üst düzey yönetimi ile sözlü olarak bu kararını paylaştığı belirtildi.

Öte yandan Parti Üst düzey yönetiminin Özkan Yorgancıoğlu'na istifası etmek konusunda kararlı olması durumunda istifasını ayın 27'sine ertelemesini istedikleri öğrenildi.

Gözler şimdi Özkan Yorgancıoğlu'nun bu akşam saat 19:30'da başlaması muhtemel Parti Meclisi toplantısında sunacağı istifanın ve acil Kurultay çağrısının adayı ikinci tura kalamayan Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler'in Cumhurbaşkanlığı seçimindeki tavrını nasıl etkileyeceği ve Başbakan'ın istifasının bu akşam mı yoksa seçimlerin ikinci turundan sonra mı vereceğine dönmüş durumda.

Aynı kaynaklar Özkan Yorgancıoğlu'nun toplanacak acil kurultayda Genel Başkanlık görevine aday olmayı da düşünmediğini belirttiğini ifade ediyorlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.