İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Mustafa Ulaş 2. tur için Akıncı ve Eroğlu'na başarı diledi

Mustafa Ulaş 2. tur için Akıncı ve Eroğlu'na başarı diledi

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Ulaş, dün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarına göre ikinci tura kalan bağımsız adaylar Derviş Eroğlu ile Mustafa Akıncı'ya başarı diledi.

Yayın Tarihi: 20/04/15 15:03
okuma süresi: 1 dak.
Mustafa Ulaş 2. tur için Akıncı ve Eroğlu'na başarı diledi
A- A A+

Ulaş yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı seçiminin demokratik bir süreç içerisinde geçtiğini kaydetti.

"Gerek adayların gerekse de halkın demokratik tavırları, genç demokrasimiz açısından çok önemli kazanımlardan biri olduğunu belirtmek isterim" ifadelerini kullanan Ulaş, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Derviş Eroğlu ile Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı'yı kutladı.

Teşekkür etti

İkinci turun da demokratik bir süreç içerisinde geçmesini ve seçilecek adayın şimdiden halka hayırlı olmasını dileyen Ulaş, "Benim açımdan ise anlattığım düşünce ve önerilerimin bir kısmı bile seçmen tarafından dikkate alınmışsa benim için bunun bir başarı olacağını hep söyledim, tekrar etmek istiyorum ve tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.