İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

İkinci tur seçim takvimi hazır

İkinci tur seçim takvimi hazır

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 26 Nisan'da yapılacak 2'nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili takvimi açıkladı. İkinci tura kalan adayların Derviş Eroğlu ile Mustafa Akıncı olduğunu duyuran YSK, seçimin ikinci turunun bugün başladığını belirtti.

Yayın Tarihi: 20/04/15 15:21
okuma süresi: 1 dak.
İkinci tur seçim takvimi hazır
A- A A+

Takvime göre, propaganda süreci 22 Nisan Çarşamba günü başlayacak ve 25 Nisan Cumartesi günü saat 18.00'de sona erecek.

Oy pusulası

YSK'nın duyurduğu seçim takvimine göre, bugün saat 18.00'de ikinci tura kalan adayların oy pusulasının düzenlenmesi için YSK'da kurayla ad çekilecek.

Adaylar Bayrak Radyo Televizyon Kurulu'nda (BRTK) propaganda yapmak için yarın saat 13.00'e kadar YSK'ya dilekçe verebilecek.

Adaylar ayrıca açık yerlerde propaganda yapmak için yarın saat 13.00'e kadar İlçe Seçim Kurulu'na da dilekçe verebilecek.

Duvar ilanları

Duvar ilanları için yarın saat 13.30'da İlçe Seçim Kurulları'nda kurayla ad çekilecek.

BRTK'daki propaganda konuşmaları için yayın zaman ve sırası da yine kurayla belirlenecek. Buna göre, kura yarın saat 15.30'da çekilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.