İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

CTP-BG ikinci turda aktif bir şekilde Akıncı'yı destekleyecek

CTP-BG ikinci turda aktif bir şekilde Akıncı'yı destekleyecek

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler Parti Meclisi, ikinci turda takınacağı tavrı belirlemek üzere Genel Merkez'de toplandı.

Yayın Tarihi: 21/04/15 07:00
okuma süresi: 2 dak.
CTP-BG ikinci turda aktif bir şekilde Akıncı'yı destekleyecek
A- A A+
Kıbrıs Postası - CANLI

Cumhurbaşkanlığı İkinci Turu'nda takınılacak tavır ile ilgili bir araya gelen CTP-BG Parti Meclisi toplantısı başladı. Parti Meclisi toplantısının tek gündem maddesinin takınılacak tavır olduğu da öğrenilirken, Yorgancıoğlu, seçimdeki durumun seçimlerden sonra gündeme geleceğini belirtmişti.

CTP_pm_ic_foto.gif" alt="" />

Kıbrıs Postası olarak, CTP-BG'nin Parti Meclisi toplantısını canlı yayınla aktarıyoruz...

Cumhuriyetçi Türk Partisi'nin Lefkoşa'daki Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiği Parti Meclisi toplantısı devam ediyor...

Basın mensupları, Genel Merkez karşısındaki bekleyişlerine devam ediyor...

21:20 - TOPLANTI TAMAMLANDI

CTP-BG'nin Parti Meclisi toplantısı tamamlandı. Başbakan ve CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu birazdan konuşma yapmak için basın mensuplarının bulunduğu binaya gelecek...

Başbakan ve CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu konuşmasında, Parti Meclisi'nin yaptığı toplantıda ikinci tur değerlendirmesini bitirdiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı adayları ile yapılan değerlendirmeler ışığında, görüşmelerde alınan bilgilerin Parti Meclisi'nde paylaşıldığını ve bu bilgiler ışığında Mustafa Akıncı'nın aktif olarak parti tarafından desteklenmesi kararının alındığını kaydetti.

ERKEN KURULTAY DAHİL HERŞEY PAZARTESİ GÖRÜŞÜLECEK

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, "bir diğer değerlendirme ise, seçim sonuçları ve erken kurultay dahil, önümüzdeki Pazartesi günü PM'nin yeniden toplanması kararlaştırıldı" diyerek sözlerine son verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.