İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Akıncı: "Özersay'ın vizyonu bizde de yer almaktadır"

Akıncı: "Özersay'ın vizyonu bizde de yer almaktadır"

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, Kudret Özersay'ı ziyaret etti...

Yayın Tarihi: 21/04/15 14:50
okuma süresi: 2 dak.
Akıncı: "Özersay'ın vizyonu bizde de yer almaktadır"
A- A A+

Kıbrıs Postası - CANLI

Akıncı, İkinci Tur kapsamında, destek arayışlarına devam ediyor. Akıncı, bugünkü ziyaret programına Kudret Özersay ziyareti ile başladı.

Kudret Özersay bugün düzenlediği basın açıklamasında hiçbir aday ile ilgili destek açıklaması yapmayacağını da bildirmişti... Akıncı, Özersay'a düzenlediği ziyaretin ardından basına açıklamalarda bulundu.

Akıncı konuşmasında şunları kaydetti:

"Bir seçim döneminde birlikte aday olarak yer aldığımız ve bu seçim sonuçlarına bakıldığında da, iyi bir performans sergilediğini düşündüğüm Özersay ve arkadaşlarına nezaket ziyaretinde bulunduk. Daha önce telefonda da konuşmuştuk. Randevuyu alırken yaptığımız konuşmada da, tutumlarının ne olacağını biliyorduk. Kendisine oy verenleri herhangi bir şekilde yönlendirmeye tabii tutmayacağını bilerek bu ziyareti gerçekleştirdik. Bu kararına saygı duyduğumuzu ifade etmiştik. Bu ziyaret herhangi bir şekilde, destek talebi çerçevesinde cereyan etmedi. Biz bu sürece değer katmış olan arkadaşımızı ziyaret ettik. İyi bir görüşme yaptık. Özersay bir parti teşkilatı lideri değildir. Herhangi bir kararı kendi kademelerine yansıtması mümkün değildir. Sayın Özersay'ın seslendirdiği temiz siyaset, temiz toplum gibi temel ilkeler, bizim de öteden beri savunduğumuz ilkelerdir. Ben kendi payıma yıllarca görev yapmış biri olarak kanıtlamış birisiyim. Dolayısıyla bu anlamda, sayın Özersay'a oy vermiş olan insanların önümüzdeki Pazar günü sandığa giderken bakacakları vizyonda, arayacakları unsurlar bizim de vizyonumuzda fazlasıyla yer almaktadır. Bunu da ifade ettik sohbetimizde. Seçimler olur biter, diyaloglar sürekli olmalıdır. Bizim de Özersay ve arkadaşları ile bundan sonraki süreçte, bu diyaloğu sürdüreceğimiz noktasında hemfikiriz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.