İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Talat'tan açıklama: "Gündemimde Genel Başkanlık yok"

Talat’tan açıklama: “Gündemimde Genel Başkanlık yok”

2. Cumhurbaşkanı Talat'ın CTP'nin kurultayında aday olacağını kendisini ziyaret eden partililere söylediği bir kısım partili tarafından sosyal medyada dile getirilirken Kıbrıs Postası'na konuşan Talat, partide aktif olacağını ifade ettiğini, gündeminde şu an için parti genel başkanlığı olmadığını, esasen partide de bir kurultay takviminin söz konusu olmadığını söyledi.

Yayın Tarihi: 21/04/15 18:02
okuma süresi: 1 dak.
Talat’tan açıklama: “Gündemimde Genel Başkanlık yok”
A- A A+
Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Kıbrıs Postası'na konuşan Talat, partide aktif olacağını ifade ettiğini, gündeminde parti genel başkanlığı olmadığını, esasen partide de bir kurultay takviminin söz konusu olmadığını söyledi.

2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, CTP Genel Başkanlığına aday olacağına ilişkin açıklama yaptığı iddialarını dile getiren haberler üzerine Kıbrıs Postası'na konuşarak "Ben partide aktif olacağımı ifade ettim. Partinin gündeminde kurultay yok. Bir kurultay takvimi de yok. Parti terbiyem bu şartlar altında adaylığı konuşmayı doğru bulmaz. Şu an için gündemimde böyle bir şey yok" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.