İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Kıbrıs Çocuk Karnavalı 2015' ilk gününde 10 binin üzerinde çocuğu ağırladı…

Kıbrıs Çocuk Karnavalı 2015’ ilk gününde 10 binin üzerinde çocuğu ağırladı…

Kıbrıs Çocuk Karnavalı ilk gününde ülkenin dört bir yanından gelen on binin üzerinde çocuğu ağırladı.

Yayın Tarihi: 23/04/15 16:00
okuma süresi: 4 dak.
Kıbrıs Çocuk Karnavalı 2015’ ilk gününde 10 binin üzerinde çocuğu ağırladı…
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs (Near East University, Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; İlk gününde ülkenin dört bir yanındaki okullardan gelen 10 binin üzerindeki çocuğu ağırlayan Kıbrıs Çocuk Karnavalı'nın 23 Nisan'daki hava muhalefeti nedeniyle 2. gün etkinliklerini Organizasyon Komitesi kararıyla mayıs ayına ertelediği belirtildi.

Savaşan; Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Bayramı'nı kutluyoruz…

YDÜ Turizm İşletmeleri Genel Müdürü ve Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan Türk milletinin, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kurarak milli mücadele ve bağımsızlık konusundaki kararlılığını gösterdiğini söyleyerek, TBMM'nin kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan'ı, ülkemizin ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasını saygı ile selamlıyorum" diye konuştu.

Savaşan ülkemizin dört bir yanındaki okullarımızdan gelen çocuklarımız ile birlikte 23 Nisan'ı kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Kurucu Rektörümüz Dr. Suat İ. Günsel'in insiyatifi ile şehrimiz özelinde ülkemize böylesi etkinliklerin yapılması için kazandırılan Park Near East'de yoğun bir katılım ile gerçekleşen Kıbrıs Çocuk Karnavalı'na ev sahipliği etmekten büyük bir gurur duyuyoruz. Üniversitemiz dün olduğu gibi, bundan sonar da sosyal projelere destek olmaya devam edecektir. Bu vesile ile bütün çocuklarımızın 23 Nisan Bayramı'nı kutluyoruz" diye konuştu.

Bütün paydaşlara teşekkürler…

YDÜ ev sahipliğinde Park Near East'de gerçekleşen Karnavalın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı bir etkinlik olduğunu anımsatan Savaşan,KKTC Başbakanlık, Lefkoşa, Girne, Gönyeli, Güzelyurt, Gazi Mağusa Belediyeleri, Türkcell yanı sıra daha pek çok paydaşın katlılarıyla hayat bulduğunu söyledi.

Bütün ülke çocuklarının tek alanda toplanarak ücretsiz bir etkinliğe katılması fikrinin kıymetli bir düşünce olduğunu söyleyen Savaşan, karvanvalı projelendiren İsviç İletişim Direktörü Can Sarvan başta olmak üzetre katkı koyan bütün paydaşlara teşekkür etti. Savaşan son olarak önümüzdeki yıllarda çok daha koordineli ve büyük karnavalların gerçekleşmesini de diledi.

Sarvan; Kıbrıs Çocuk Karnavalı'nın 2. Bölümünü Mayıs ayına erteledik…

Can Sarvan; Beklenenin çok üzerinde ilgi gören Kıbrıs Çocuk Karnavalı etkinliklerinin hava muhalefeti nedeniyle yine ücretsiz olarak gerçekleştirilecek 2. Gün etkinliklerinin mayıs ayına ertelendiğini söyledi. Sarvan 'Sevgili çocuklar, gençler ve yaşça büyüklerimiz; Kıbrıs Çocuk Karnavalı'nın ilk günü inanılmaz bir rekora imza atarak, Park Near East'de 10 binin üzerinde çocuğu ve ebeveyni ağırladık. Yaşanan aşırı ilgi bizlere ne kadar doğru bir proje oluşturduğumuzu gösterdi. Karnavalın 23 Nisan Perşembe günkü ikinci bölümünü hava muhalefeti nedeniyle Fikri Karayel konseri de dahil mayıs ayına ertelemeye karar verdik. 23 Nisan Perşembe gün yapılması planlanan bütün etkinlikleri Mayıs ayında yapacağız. Kıbrıs Çocuk Karnavalı 2015'e gösterdiğiniz yoğun ilgi için herkese çok teşekkür ediyoruz. Amacımız, bu kadar çok talebin olduğu bir karnavalda oluşan talebi hakkıyla karşılamaktır. Bu gün yaşanan izdiham bizler için çok büyük bir gurur olmuştur. Elbette eksikliklerimiz de olmuştur. Yaşanan güzellikler ve ortaya çıkan eksiklikleri de iyi değerlendirerek önümüzdeki yıllarda çok daha düzenli etkinliklere imza atacağız. Mayıs ayında aynı heyecanla Kıbrıs Çocuk Karnavalı 2015'in 2. bölümünde buluşmak dileğiyle' diye konuştu.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.