İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

GKK: "Mamalı'nın GKK'yi seçimlere alet etmesi üzücü"

GKK: "Mamalı'nın GKK'yi seçimlere alet etmesi üzücü"

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Avukat Barış Mamalı'nın bugün Sosyal Medya'dan paylaştığı bir ileti ile ilgili basın açıklaması yayımladı. Açıklamanın tam metni şöyle:

Yayın Tarihi: 24/04/15 20:22
okuma süresi: 1 dak.
GKK: "Mamalı'nın GKK'yi seçimlere alet etmesi üzücü"
A- A A+

Avukat Barış Mamalı, sosyal paylaşım sitesi kanalı ile eski tarihli Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı'na ait bir belge olduğunu iddia ettiği birtakım yazıları ve görüşleri yayımlamaktadır.

Avukat Barış Mamalı, söz konusu evrağın varlığını Bilgi Edinme Yasası kapsamında 12 Şubat 2015 tarihinde Güv. K.K.lığına sormuştur.

Yapılan araştırmada, Güv. K. K.lığında böyle bir evrağın bulunamadığı 02 Mart 2015 tarihinde yazılı olarak avukat Barış Mamalı'ya bildirmiştir.

Buna rağmen seçim sürecinde Güv. K. K.lığının adaylardan biri aleyhinde olacak şekilde siyasete alet edilmesi üzücü ve düşündürücü olarak değerlendirilmektedir. Bu konuda askeri suç ve cezalar yasası kapsamında yasal sürece başvurma hakkımız saklıdır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.