İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Mücahit Komutanları Derneği, Akıncı'yı tebrik etti

Mücahit Komutanları Derneği, Akıncı'yı tebrik etti

Mücahit Komutanları Derneği, Cumhurbaşkanı olarak göreve başlayacak olan Mustafa Akıncı'yı milli dava ve görüşmelerde hakları koruyan bir çizgide olacağı düşüncesiyle tebrik edip görevinde başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 27/04/15 13:01
okuma süresi: 1 dak.
Mücahit Komutanları Derneği, Akıncı'yı tebrik etti
A- A A+

Mücahit Komutanlar Derneği Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş'in yaptığı yazılı açıklamada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde halkın büyük bir olgunluk içerisinde hiçbir olaya neden olmadan her iki turda da kendi adayları için çalışmaları ve oy vermelerinin takdir ve övgüye değer olduğu kaydedildi.

Halkın bu demokrasi sınavında başarı ile çıktığını dile getiren Ergüneş, "Üçüncü Cumhurbaşkanı Sn. Derviş Eroğlu'nun Türk halkı ve barış için verdiği mücadeleyi takdir eder yeni hayatında başarılar dileriz. dördüncü Cumhurbaşkanı olarak göreve başlayacak olan Sayın Mustafa Akıncı'yı da milli davamız ve görüşmelerde haklarımızı koruyan bir çizgide olacağı düşüncesi ile tebrik eder görevinde başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.