İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gerginlik sonrası iki lider telefonda görüştü!

Gerginlik sonrası iki lider telefonda görüştü!

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yaşanan yavru vatan – kardeş vatan polemiği sonucunda telefon görüşmesi gerçekleştiği öğrenildi.

Yayın Tarihi: 27/04/15 16:29
okuma süresi: 1 dak.
Gerginlik sonrası iki lider telefonda görüştü!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Özel
İki Cumhurbaşkanı arasında yapılan telefon görüşmesinin samimi bir havada yapıldığı, Erdoğan'ın anavatan olarak hassasiyetlerini ifade ettiği öğrenildi.

Yapılan görüşmede, Akıncı'nın Erdoğan'a 'artık bu çocuğun büyümeye ihtiyacı var, kendi evinin efendisi olmak istiyor' dediği bilgisi edinildi.

Konuşmada Erdoğan'ın 'bizler seçildiğimizde ilk ziyaretlerimizi KKTC ve Azerbaycan'a yapıyoruz. Herhalde siz de Türkiye'ye geleceksiniz' dediği ve Akıncı'nın 'önce mazbatamı alayım, Ankara'ya geleceğim' yanıtını verdiği öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.