İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Hür-İş'ten 1 Mayıs'ta ayrı etkinlik...

Hür-İş'ten 1 Mayıs'ta ayrı etkinlik...

Hür-İş Federasyonu 1 Mayıs İşçi Bayramında Cemal Gürsel Caddesinde (Girne Kapısı) yapacağı Mücadele ve Dayanışma Günü mitinginin programı açıkladı. Sendikadan yapılan açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 28/04/15 13:37
okuma süresi: 1 dak.
Hür-İş'ten 1 Mayıs'ta ayrı etkinlik...
A- A A+

Sendikaların saat sabah 09.00'da Kamu-İş Sendikası'nın önünde toplanmasını müteakip yürüyüşe geçilecek ve Ecvet Yusuf Caddesini takiben, eski Peyak mağazaları önünden geçilerek Cemal Gürsel Caddesine (Girne Kapısı) ulaşılacaktır. Meydanda saat 10.00'da düzenin alınmasından sonra 1 Mayıs'ın anlamını, çalışma hayatındaki sorunlar ve çalışanların taleplerini içeren konuşmaların yapılmasından sonra etkinlik Beyarmudu Belediyesi Folklör ekibinin gösterileri ile devam edecektir.

Emekçi ve Mücadeleci tüm halkımız Hür-İş Federasyonu'nun "Sömürüye ve Yoksulluğa Hayır" sloganı ile gerçekleştireceği 1 Mayıs Emeğin Mücadele ve Dayanışma Mitingine davetlidir. Kamuoyuna duyurulur.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.