İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Özgürgün: "İstifa etmek kolay; şu an için söz konusu değil!"

Özgürgün: “İstifa etmek kolay; şu an için söz konusu değil!”

UBP Meclis grubu toplantısı sonrasında Kıbrıs Postası'na konuşan UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, istifa etmenin kolay olduğunu fakat kendisinin istifasının şu an için söz konusu olmadığını söyledi.

Yayın Tarihi: 28/04/15 15:17
okuma süresi: 1 dak.
Özgürgün: “İstifa etmek kolay; şu an için söz konusu değil!”
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

UBP Meclis grubu toplantısı sonrasında Kıbrıs Postası'na konuşan UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, toplantıda Cumhurbaşkanlığı sonrasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdiklerini söyledi.

Özgürgün: "İstifa etmek kolaydır. Fakat benim için şu anda söz konusu değildir. Kurultayımızda başka adaylar da çıkabilir. Sonuçta biz büyük ve güçlü bir partiyiz. Tek kişi değildi partimiz" dedi.

Özgürgün, partinin geçtiği zor süreci de değerlendirdiği açıklamasında "Çok ağır bir miras devraldık. İki seçim geçirdik. UBP zor süreci aşıp ilk seçimde kazanmaya adaydır." dedi.

TÜZÜK KURULTAYI 6 HAZİRAN'DA

Özgürgün partinin tüzük kurultayının 6 Haziran'da yapılacağını söyleyerek, "Yarın saat 14:00'de Parti Meclisi toplanacak. Kurultayımızın tarihi geçti. Şubat ayında yapmamız lazımdı. Yarın tüm bunlara karar vereceğiz." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.