İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Özgürgün Cumhurbaşkanı Akıncı'nın teamülleri bozmamasının memnuniyet verici olduğunu kaydetti

Özgürgün Cumhurbaşkanı Akıncı’nın teamülleri bozmamasının memnuniyet verici olduğunu kaydetti

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk ziyaretini teamülleri bozmayarak Ankara'ya yapacak olmasının memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Yayın Tarihi: 05/05/15 15:25
okuma süresi: 2 dak.
Özgürgün Cumhurbaşkanı Akıncı’nın teamülleri bozmamasının memnuniyet verici olduğunu kaydetti
A- A A+

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün yaptığı yazılı açıklamada, Ulusal Birlik Partisi olarak Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın müzakerecilik görevine getirdiği Özdil Nami'nin, Kıbrıs Türk Halkı'nın hakkının, hukukunun korunması temelinde üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmesi konusunda her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarını da ifade etti.

Özgürgün, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın seçim öncesi katıldığı her platformda "müzakereyi şahsen ben yürüteceğim, doğru olan bu, bu konuda her türlü yeterliliğe sahibim. Kaldı ki bana yardımcı otuz kişilik akademisyen ekibim hazırdır" şeklindeki söylemlerinin tersine liderlik seviyesindeki bu müzakere sürecini aşağıya çekme kararı aldığını savundu ve bunu manidar bulduklarını belirtti.

Özgürgün ayrıca, özellikle Maraş'ı güven arttırıcı önlemler bağlamında, bütünlüklü çözümün parçası olmaktan çıkaran önerinin Cumhurbaşkanı ve müzakerecisinin nasıl ortak paydası olacağının da ayrı bir soru işareti ya da merak konusu olduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.