İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Dünya Çölyak Günü 9 Mayıs'ta kutlanacak

Dünya Çölyak Günü 9 Mayıs’ta kutlanacak

Dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü, KKTC Çölyakla Yaşam Derneği tarafından "Çölyak Farkındalığı" adı altında düzenlenecek bir etkinlikle kutlanacak.

Yayın Tarihi: 05/05/15 15:46
okuma süresi: 1 dak.
Dünya Çölyak Günü 9 Mayıs’ta kutlanacak
A- A A+

Çölyakla Yaşam Derneği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Azbom Bakery ana sponsorluğunda düzenlenecek olan Çölyak farkındalığı etkinliği 9 Mayıs Cumartesi, sabah saat 9.30'da İplik Pazarı Meydanı'ndan Selimiye Meydanı'na yapılacak kortej yürüyüşüyle başlayacak.

Ardından Lefke Hanı'nda açılacak olan stantlarda Azbom Bakery glütensiz ürünlerinin ikramı yapılacak.

Ayrıca Kıbrıs Türk Pediatri Kurumu ve Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği desteği ile çölyak hastalığı ve glütensiz beslenme konusunda danışma masası kurulacak.

Gönendere Halk Dansları ekibinin halk dansları gösterisi yapacağı etkinlikte Gancelli Sevgi Atölyesi de seramik etkinliği düzenleyecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.