İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Levent Koleji'ne av tüfeği ile giden kişi gözaltına alındı

Levent Koleji'ne av tüfeği ile giden kişi gözaltına alındı

Levent Kolej'de bu sabah öğrenciler arasında çıkan bir tartışmaya av tüfeği ile öğrencinin kardeşi karıştı! Okul idaresinin olayı polise bildirdi ancak silahlı kişi (H.K. - 22) polis okula varmadan olay yerinden ayrıldığı öğrenilirken, sözkonusu kişinin yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 21/05/15 12:12
okuma süresi: 1 dak.
Levent Koleji'ne av tüfeği ile giden kişi gözaltına alındı
A- A A+

Levent Koleji'nde bugün öğrenciler arasında yaşanan tartışmanın ardından bir öğrencinin kardeşi okula av tüfeğiyle gitti; etraftakilerin tepkisi ve uyarıları üzerine söz konusu kişi olay yerinden kaçtı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, olay bugün saat 10.45 sıralarında, iki öğrencinin tartışması ardından, öğrencilerden birinin ailesini araması üzerine meydana geldi.

Öğrencinin annesi ve erkek kardeşinin okula gelmesiyle büyüyen tartışma sonrasında, erkek kardeş arabadaki av tüfeğini alarak, okulda korku saçtı.

Etraftakilerin uyarı ve tepkilerinin ardından söz konusu şahıs ciddi bir olay yaşanmadan olay yerinden ayrıldı.

Silahla okula giren 22 yaşındaki H.K.'nin ise yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.