İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş: "İstifa kararım Pazartesi Meclis'te okunacak"

Denktaş: "İstifa kararım Pazartesi Meclis'te okunacak"

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DPUG) Genel Başkanı Serdar Denktaş, BRT'de yayınlanan "oniki-onüç" programına konuk oldu.

Yayın Tarihi: 22/05/15 07:46
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş: "İstifa kararım Pazartesi Meclis'te okunacak"
A- A A+

Denktaş, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı görevinden istifa ettiğini, istifasının bugün onay için Cumhurbaşkanı'na gönderildiğini; onayın gelmesinin ardından muhtemelen Pazartesi günü de Meclis'te okunacağını söyledi.

"Prosedür budur ve işliyor" diyen Denktaş, Başbakan Yardımcılığı görevine Pazartesi'ye kadar Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy'un vekalet edeceğini, daha sonra yeni ismin belirleneceğini belirtti.

14 Haziran'daki CTP-BG kurultayı sonrası Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'nun görevi bırakması halinde hükümetin düşeceğine vurgu yapan Denktaş, yeni hükümette yer alıp alınmayacağının bu gelişmeler çerçevesinde değerlendirileceğini söyledi.

Hükümetin düşmesi halinde, "yeni hükümet için bize teklif gelir mi gelmez mi değerlendireceğiz" diyen Serdar Denktaş, yeni hükümet oluşumu konusunda Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile konuşulmuş bir şey olmadığını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.