İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Cankurtaran eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verildi

Cankurtaran eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verildi

"KKTC Turizm Potansiyelini Geliştirmeye Devam Ediyoruz" Projesi kapsamında düzenlenen "Cankurtaran" eğitimleri sonucunda başarılı olan kursiyerlere bugün "Bronz ve Gümüş Cankurtaran" sertifikaları verildi.

Yayın Tarihi: 22/05/15 13:26
okuma süresi: 2 dak.
Cankurtaran eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verildi
A- A A+

Proje, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği tarafından finanse edilen, TC Çukurova Kalkınma Ajansı teknik desteği ile KKTC Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen, 2014 yılı Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında destekleniyor.

Golden Tulip Otel'de düzenlenen sertifika dağıtım etkinliğinde Merkez Kaymakamı Salih Gökpınar, Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı Genel Koordinatörü Orçun Kamalı, Turizm Planlama Dairesi Müdürü Turgut Muslu, TC Yardım Heyeti Turizm Müşaviri Bekir Karaduman, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Hüseyin Aktığ hazır bulundu.

Orçun Kamalı, etkinlikteki konuşmada Kıbrıs'ın bir ada ülkesi olması nedeniyle bu gibi eğitimlerin önemli olduğunu kaydetti.

Aktığ ise konuşmasında 150 yatak ve üzeri kapasiteli, denize kıyısı olan otellerin cankurtaran bulundurma zorunluluğuna işaret ederek bu kursla cankurtaran ihtiyacını karşılamayı amaçladıklarını anlattı.

Konuşmaların ardından sertifikalar dağıtıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.