İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

"Telsim Kırmızı Kariyer Günleri" GAÜ'deki etkinlikle sona erdi

“Telsim Kırmızı Kariyer Günleri” GAÜ'deki etkinlikle sona erdi

Kuzey Kıbrıs'ın dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle hizmet veren Telsim, toplumun geleceği olan gençler için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 22/05/15 17:44
okuma süresi: 3 dak.
“Telsim Kırmızı Kariyer Günleri” GAÜ'deki etkinlikle sona erdi
A- A A+

Sosyal sorumluluk projeleri ile gençlerin gelişimine katkıda bulunan Telsim'in, kariyer hayatlarına adım atacak olan gençlere destek olmak amacıyla başlattığı Telsim Kırmızı Kariyer Günleri, Uluslararası Kıbrıs ile Lefke Avrupa Üniversitesi'nin ardından Girne Amerikan Üniversitesi'nde de düzenlenerek sona erdi.

TANPINAR: HEDEFİNİZİ BELİRLEYİN VE HEDEFİNİZ DOĞRULTUSUNDA KENDİNİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRİN

Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Karakartal'ın da katıldığıetkinliğin açılış konuşmasını Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar yaptı. Geleceğin iş insanlarına kişisel kariyer hayatıyla ilgili değerli bilgiler aktaran Tanpınar, öğrencilere hedeflerini belirleyip, istedikleri hedefe doğru kararlı ve çalışkan bir şekilde ilerlemelerini tavsiye etti. Tanpınar, "Yapmak istediğinizi kararlaştırıp, kendinize bir hedef belirleyin ve bu hedefe ulaşmak için kendinizi sürekli geliştirin. Bunu yaparken sosyal ilişkilerinizi de geliştirin. Karşınıza fırsatların ne zaman ne şekilde çıkacağını bilemezseniz" dedi.

Tanpınar'ın ardından Telsim İnsan Kaynakları Departmanı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, Telsim İnsan Kaynakları Şefi Fikret Veysi, Vodafone Grup Şirketi ve Telsim hakkında bilgi aktarırken, Telsim İşe Alım Kıdemli Uzmanı İnci Moreket ise başarılı özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri konularında ayrıntılı bilgi paylaştı. Etkinlikte ayrıca Telsim Proje Yönetimi ve Geliştirme Yöneticisi Aytaç Tanrıverdi de kariyer hayatıyla ilgili deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde başlayıp, Lefke Avrupa Üniversitesi'nde devam eden ve Girne Amerikan Üniversitesi'nde sona eren Telsim Kırmızı Kariyer Günleri öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Gençlerin kariyer hayatlarına yön vermek konusunda yardımcı olmak hedefiyle düzenlenen kariyer günlerinin sonunda yapılan sürpriz bir çekilişle de öğrencilere akıllı telefon hediye edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.