İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Taçoy'un Ankara temasları devam ediyor...

Taçoy'un Ankara temasları devam ediyor...

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy TC Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bİlgin'in daveti üzerine Ordu Gİresun Havalimanının açılışına katıldı.

Yayın Tarihi: 22/05/15 18:49
okuma süresi: 2 dak.
Taçoy'un Ankara temasları devam ediyor...
A- A A+

Ankara Esenboğa havalimanında Basına birlikte açıklama yapan Türkiye Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin:

Sayın Bakanımızın bizim için özel bir günde bizimle birlikte olması hakikaten büyük bir incelik kendisini aramızda görmekten çok büyük mutluluk duyuyorum.

Ordu Giresun Havalimanımızın Avrupa'da tamamı denize kurulmuş bir özelliği var. Bu anlamda bizim içinde çok özel bir gün.

Önümüzdeki çok kısa bir süre içerisinde Kıbrıs'ta olacağım. Beraber yürüttüğümüz projeler var. Programları yürüteceğiz.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy : Sizinde bahsettiğiniz gibi denizin içine yapılan bir havaalanı bu havalaanının açılışına katılmak bizim içinde çok büyük bir mutluluk.Sizlerle birlikte olmak. Kıbrıs'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin geleceğinin ve önümüzdeki dönemde yapılması gerekenleri konuşmak ve arzuladıklarımızı görmek istediklerimizi görmek çok iyi olur. Anavatan Türkiye'de siyasetçilerimizin büyüklerimizin söylediği bir söz vardır. Türkiye'de ne varsa Kıbrıs'ta da o olmalıdır. Onun için bu düşünceyle önümüzdeki hafta Kıbrıs'ta bulunduğunuz süre içinde Kıbrıs'ın geleceği için birçok projeye imza koyarız bunu da birlikte yaşarız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.