İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

BKP: "Hedef ortak bir çatı ve program altında güç birliği"

BKP: "Hedef ortak bir çatı ve program altında güç birliği"

Birleşik Kıbrıs Partisi, Sol, Yurtsever ve federal çözüm yanlısı güçlerin ortak bir çatı ve program altında güçbirliğini sağlamaya yönelik çalışmaları çerçevesinde, Av Barış Mamalı başkanlığındaki Fikrin ve Hukukun Üstünlüğü Hareketi'ni ziyaret ederek görüşme gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 23/05/15 11:31
okuma süresi: 2 dak.
BKP: "Hedef ortak bir çatı ve program altında güç birliği"
A- A A+

Görüşme ile ilgili açıklamada bulunan BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, Kıbrıs Türk toplumunun güçbirliği ve değişim istediğini, tüm sol, ilerici ve federal çözüm yanlılarının bu talebi doğru okuyup sorumlu hareket etmesi gerektiğini belirterek, oluşturulacak güçbirliğinin sokakta, meydanda, genel seçimlerde tek bir yumruk olarak hareket edeceğini ve topluma önderlik yapacağını kaydetti.

"Bitmiş tükenmiş bir hükümet ve meclisle karşı karşıya olduğumuz bu günlerde, demokratik halk iktidarının yolunu açmak tüm yurtseverlerin öncelikli görevidir" diyen İzzet İzcan, "BKP, son güne kadar en geniş güçbirliği için çalışmalarına devam edecek ve oluşturulan güçbirliği ile yoluna devam edecektir" dedi.

İzcan, Fikrin ve Hukukun Üstünlüğü Hareketi yetkilileri ile yararlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve bundan sonra izlenecek yol haritası ile güçbirliği konusunu değerlendirdiklerini belirterek, güç birliği yönünde çalışmaların devam edeceğinin altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.