İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

2015 "Fair Play" ödülü Ertan Birinci'ye

2015 "Fair Play" ödülü Ertan Birinci'ye

Anadolu Spor Gazetecileri Derneğinin geleneksel olarak her yıl vermiş olduğu Fair Play ödülü bu yıl 18. Kuruluş yıldönümünde Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Birinci'ye veriliyor.

Yayın Tarihi: 23/05/15 12:36
okuma süresi: 1 dak.
2015 "Fair Play" ödülü Ertan Birinci'ye
A- A A+

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "meslek yaşamınız boyunca Kıbrıs halkının barış, dostluk ve kardeşliğine sağladığınız anlamlı katkılar nedeniyle, derneğimizin her yıl geleneksel olarak verdiği "FAİR PLAY" ödülüne layık görüldünüz." denildi.

Dernek açıklamasına şöyle devam etti. "Ödülünüz, sahibi olduğunuz KIBRIS GENÇ TV'nin 18. Kuruluş Yıldönümünde Genel Başkan İbrahim ERDOĞAN tarafından takdim edilecektir. Gönülden kutluyor, evrensel bir değer olan Fair Play anlayışının bundan böyle de yaşamınız boyunca şiarınız olacağına yürekten inanıyoruz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.