İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Müteahhitler dayanışma ruhunu güçlendirdi

Müteahhitler dayanışma ruhunu güçlendirdi

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği kuruluşunun 36. Yılı anısına geliri SOS Çocuk Köyü Derneği'ne bağışlanacak özel bir dayanışma gecesi düzenledi.

Yayın Tarihi: 24/05/15 16:45
okuma süresi: 3 dak.
Müteahhitler dayanışma ruhunu güçlendirdi
A- A A+

KTİMB'nin dayanışma gecesine Güneyin OSEOK federasyonundan güçlü destek geldi. Meslekte ömür tüketenlerin plaketle onurlandırıldığı özel gecede barış ve dostluk mesajları hakimdi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği kuruluşunun 36. Yılı anısına geliri SOS Çocuk Köyü Derneği'ne bağışlanacak özel bir dayanışma gecesi düzenledi.

Golden Tulip Otel havuz başında 600'ü aşkın katılımla gerçekleşen geceye yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılan Kıbrıs Müteahhit Birlikleri Konfederasyonu (OSEOK) ortak dayanışma ruhuna önemli bir katkı koydu. Barış ve dostluk mesajlarının hakim olduğu özel geceye katılan Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlık Vekili Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy yaptığı konuşmada ülke ekonomisinin mihenk taşı konumundaki inşaat ve emlak sektörüne emek verenlerle geceyi düzenleyen KTİMB yetkililerini kutladı. Taçoy, geceye katılanlara biriken sorunlara erken zamanda sağlıklı çözümler üreterek sektörün önünün açılması yönünde elden gelen her çabayı göstereceği sözünü verdi.

Ortak Dayanışmaya Güçlü Destek

Yaklaşık 1 yıldır işbirliği protokolü yaparak ortak dayanışma yönünde güçlü adımlar atan KTİMB ve OSEOK gecede yine beraberdi. OSEOK yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geceye katılan başkan Kostas Rousas Gürcafer'in gecenin anısına takdim ettiği Kıbrıs El Sanatları Dokumasını aldıktan sonra yaptığı konuşmada ortak vatan için meslektaşlarıyla birlikte mücadele ve yeniden başlayan barış sürecine ivme kazandıracak adımları koşulsuz desteklemeye devam edeceklerini bildirdi. Rousas, birleşik bir Kıbrıs'ı yeniden inşa etmek için Kıbrıslı müteahhitlerin sergilediği güçlü dayanışmanın örnek teşkil etmesini temenni ederek kürsüden indi.

Gecenin son konuşmasını yapan K.T.İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Kıbrıs'ı kalıcı bir barışa götürecek yeni sürece de en güçlü desteğin yine müteahhitler tarafından verileceğinin bilinmesini istedi. Rum meslektaşlarını selamlayan Gürcafer, " bu zor ve çileli meslekte ömür törpüleyen meslektaşlarımız, abilerimizle birlikte olmak onların güçlü yüreklerinden destek almak bizler için büyük onur ve gururdur. Aramızdan ayrılanları rahmetle anarken yürekli birlikteliğimizin her sorunu aşabilecek güçte olduğunun bilinmesini isteyerek hepinizi kalben selamlıyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.

Müteahhitlik mesleğine yıllarını verenlere özel anı plaketlerinin damga vurduğu gecede canlı müzik eşliğinde renkli anlar yaşandı
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.