İÇ HABERLER
okuma süresi: 6 dak.

4. Kıbrıs Rakı Festivali'nden muhteşem final

4. Kıbrıs Rakı Festivali'nden muhteşem final

Kuzey Kıbrıs dördüncü kez rakı festivali ile doyasıya eğlendi. Yeni Rakı ALÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri'nin, Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile düzenlenlediği 4. Kıbrıs Rakı Festivali, 16-23 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs'ta rakı severlerle buluştu.

Yayın Tarihi: 24/05/15 17:24
okuma süresi: 6 dak.
4. Kıbrıs Rakı Festivali'nden muhteşem final
A- A A+

Yeni Rakı ALÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri, 16-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında 4. Kıbrıs Rakı Festivali'ni sundu. Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen Kıbrıs Rakı Festivali, tam 8 gün boyunca Girne, Lefkoşa ve Gazimağusa'da birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu. "Lezzet, muhabbet ve eğlence bir adada bir arada" sloganı ile düzenlenen festivalin son gecesinde Girne Limanı'nın eşsiz atmosferi, dolu dolu lezzet, muhabbet ve eğlenceye muhteşem bir uyumla eşlik etti. Türkiye'de büyük ilgi gören ve 4. Kıbrıs Rakı Festivali boyunca Kıbrıs'taki rakı severlerin büyük beğenisini toplayan Anason Orkestrası, Girne Limanı'ndaki final gecesinde sahnelediği özel performansı ile büyüledi. Kıbrıs Rakı Festivali'nin finalinin bu seneki yıldızı Gökhan Türkmen de, dillerden düşmeyen şarkıları ile Girne Limanı'nı dolduran binlerce rakı severe coşku dolu unutulmaz bir gece yaşattı.

Kuzey Kıbrıs dördüncü kez rakı festivali ile doyasıya eğlendi. Yeni Rakı ALÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri'nin, Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile düzenlenlediği 4. Kıbrıs Rakı Festivali, 16-23 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs'ta rakı severlerle buluştu. Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa şehirleri Kıbrıs Rakı Festivali ile tam 8 gün boyunca dolu dolu lezzet, muhabbet ve eğlence yaşadı.

Lezzet, muhabbet ve eğlence bir adada bir arada

16-23 Mayıs tarihleri arasında Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa'da düzenlenen Kıbrıs Rakı Festivali, Refika Birgül'ün workshop'u, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars'ın festivale özel Latin Alaturco performansı, Anason Orkestrası ile fasıl ekibinin performanslarının yanı sıra birbirinden renkli aktivitelerle dolu dolu geçti. 4. Kıbrıs Rakı Festivali'nin kapanış etkinliği ise 23 Mayıs'ta Girne Limanı'nda gerçekleşti.

Girne Limanı binlerce rakı severle coştu

Kıbrıs Rakı Festivali'nin Girne Limanı'nda düzenlenen kapanış etkinliğine bu yıl da binlerce rakı sever katıldı. 23 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'dan itibaren Girne Limanı'nı eski ihtişamlı günlerine döndüren festival sayesinde muhteşem bir atmosfer yaratılmış oldu. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi önünde kuyrukların oluştuğu, 11 metre uzunluğundaki dev rakı üretimi maketi, bu yıl daha da büyük ilgi gördü.

Tolga Germiyanoğlu'nun özel rakı sunumları

Festival alanına kurulan rakı barlarında ünlü barmen Tolga Germiyanoğlu'nun özel rakı sunumları da yer aldı. Rakı barlarında satışa sunulan Yeni Rakı, Yeni Rakı ALÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri ile uyumlu özel lezzetler katılımcıların beğenisi topladı.

Anason Orkestrası'ndan özel performans

Türkiye'de büyük ilgi gören ve 4. Kıbrıs Rakı Festivali boyunca Kıbrıs'taki rakı severlerin büyük beğenisini toplayan Anason Orkestrası, Girne Limanı'ndaki final gecesinde sahnelediği özel performansı ile izleyenleri büyüledi. Binlerce rakı severi Girne Limanı'nda buluşturan Kıbrıs Rakı Festivali'nde sahne alan Anason Orkestrası, eski 45'liklere kattıkları kendilerine has yorumları ile rakı severlere tadına doyulmaz saatler yaşattı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü festivalden çok memnun

4. Kıbrıs Rakı Festivali'nin final gecesinde, festivalin gerçekleşmesi adına verdikleri desteklerden dolayı kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri takdim edildi. Kaner Şirketler Grubu'nu temsilen Kaan Kaner tarafından takdim edilen teşekkür plaketini alan Girne Belediye Başkanı Nidai Göngördü, kısa bir konuşma yaparak festivalin gerçekleşmesinde emeği bulunan herkese teşekkür etti. Girne Limanı'nı eski ihtişamlı günlerine döndüren bu festivalin gelenekselleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Göngördü, festivalin gördüğü ilginin de her yıl artmasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Gökhan Türkmen'den muhteşem performans

Festivalin bu yılki kapanış etkinliğinin yıldızı olan Gökhan Türkmen ise saat 22:00'de sahne alarak rakı severlere muhteşem bir performans sundu. Dillerden düşmeyen şarkıları ile izleyenlere hafızalardan silinmeyecek güzellikte saatler yaşatan Gökhan Türkmen, Girne Limanı'nı dolduran binlerce rakı sever ile 4. Kıbrıs Rakı Festivali'nin şerefine kadeh kaldırdı. Girne Limanı'nın büyüleyen atmosferinde hayranları ile buluşmaktan ve 4. Kıbrıs Rakı Festivali finalinin yıldızı olmaktan son derece mutlu olan Gökhan Türkmen, muhteşem sahne performansı ile de coşkuyu zirveye taşımayı başardı.

4. Kıbrıs Rakı Festivali'ne özel olarak bu yıl da Girne Limanı'na kurulan dev festival heykeli, rakı severler tarafından büyük ilgi gördü. Katılımcılar festivaldeki en renkli, en güzel anlarını, Girne Limanı'nın girişine yerleştirilen Kıbrıs Rakı Festivali heykelinin önünde çektirdikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. Ayrıca, Kıbrıs Rakı Festivali heykeli önünde çekilen fotoğraflarını, #kibrisrakifestivali hashtag'i ile Facebook, Instagram ve Twitter'da paylaşanlar arasından, jürinin seçtiği bir kişi, konser sonrasında Gökhan Türkmen'le tanışma şansı yakaladı.

4. Kıbrıs Rakı Festivali'nin kapanış etkinliği Gökhan Türkmen konserinin ardından sona ererken, etkinliğe katılan binlerce rakı sever, son derece mutlu ve festivale özel olarak yaratılan atmosfere hayran kalarak Girne Limanı'ndan ayrıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.