İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Fakirin sofrasına 'et' bile taksitle!

Fakirin sofrasına 'et' bile taksitle!

Lefkoşa'da Işıklar Butik Kasap gıda sektöründe bir ilke imza atarak ete taksit imkânı sundu. Kredi kartıyla 150 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine artı üç taksit imkanı sunan Işıklar Butik Kasap'ın sahibi Durdu Özdeğirmenci, insanların alım gücünün çok düştüğüne vurgu yaparak, düşük ücretlerle çalışan kişilerin nakit ödeyerek et almasının çok zorlaştığını söyledi.

Yayın Tarihi: 25/05/15 14:39
okuma süresi: 2 dak.
Fakirin sofrasına 'et' bile taksitle!
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Lefkoşa Yenişehir Bölgesi'nde bulunan Işıklar Butik Kasap, 150 TL ve üzeri et alışverişlerinde müşterisine artı üç taksit imkânı sunmasıyla alım gücü düşük vatandaşların sofrasına et girdi, ancak aylarca taksidini ödemek koşuluyla…

Yaklaşık 4 buçuk kilo ete eşdeğer 150 TL'lik et alışverişi yaparak kredi kartıyla ödeme yapan müşterilerine artı üç taksit fırsatı sunan Işıklar Butik Kasap'ın sahibi Durdu Özdeğirmenci, bu kampanyayı veresiyenin önüne geçmek ve alım gücü düşük kişilerin et almasına olanak sağlamak için başlattıklarını anlattı.

"Düşük ücretle çalışan insanların et alması çok zor"

Özdeğirmenci şunları kaydetti:

"150 TL ve üzeri alışveriş yaparak kredi kartıyla ödeme yapan müşterilerimize arzu etmeleri halinde artı 3 taksit de biz yapıyoruz. Yaklaşık bir buçuk aydır süren kampanyamızdan 15 civarında müşterimiz faydalandı. Kampanyamızdan faydalananlar genellikle 500 TL civarında et alışverişi yapan müşterilerimizdi.

Bu kampanyayı yapmaktaki sebeplerimizden biri veresiyenin önüne geçmek. Diğer bir sebep ise, insanların alım gücünün düşmüş olması. Düşük ücretle çalışan insanların et alması çok zor. Piyasada da ciddi bir nakit sıkıntısı var."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.