İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TAK Yönetim Kurulu'na iki yeni atama!

TAK Yönetim Kurulu'na iki yeni atama!

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Yönetim Kurulu üyeliklerine Sayın Aysu Basri Akter ve Sayın Emin Akkor'u atadı.

Yayın Tarihi: 25/05/15 16:47
okuma süresi: 2 dak.
TAK Yönetim Kurulu'na iki yeni atama!
A- A A+

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Yönetim Kurulu üyeliklerine Sayın Aysu Basri Akter ve Sayın Emin Akkor'u atamıştır.

Akter,Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde İletişim ve Medya Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunu olup, Yakın Doğu Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yapmıştır. Uzun yıllardır gazetecilik yapan Akter, KIBRIS FM, KIBRIS TV, KIBRIS Gazetesi, SİM FM, Yenidüzen, Genç TV gibi birçok basın yayın kuruluşunda görevler almıştır. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Fransızca bilmektedir. Aysu Basri Akter ayrıca, çeşitli uluslararası ve iki toplumlu projelerde yer aldı.

Emin Akkor, Anadolu Üniversitesi'nden iktisat diploması alıp, YDÜ'de Gazetecilik yüksek lisansı yapmıştır. Halen YDÜ'de gazetecilik doktorasına devam eden Akkor, Halkın Sesi Gazetesi, Genç TV, Kıbrıs TV, Kıbrıs Gazetesi gibi medya kurumlarında çeşitli görevler yürütmüştür. Bunun yanında, AB Bilgi Merkezi'nde bülten editörlüğü de yapan Emin Akkor, halen Anahtar Ajans'ın direktörlüğünü yürütüp iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.