İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tatar: "CTP - UBP koaliyonu, UBP'yi enkaza sokar"

Tatar: "CTP - UBP koaliyonu, UBP'yi enkaza sokar"

UBP Milletvekili Ersin Tatar, son günlerde sıkça konuşulan CTP-UBP Koalisyon Hükümeti kurulmasına sıcak bakmadığını vurgulayarak, "Ben olsam CTP ile koalisyon yaparak UBP'yi enkaza sokmam" dedi.

Yayın Tarihi: 27/05/15 13:48
okuma süresi: 2 dak.
Tatar: "CTP - UBP koaliyonu, UBP'yi enkaza sokar"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Ada TV'de Günaydın Ada programına konuk olan UBP Milletvekili Ersin Tatar, son günlerde sıkça konuşulan CTP-UBP Koalisyon Hükümeti kurulmasına sıcak bakmadığını ancak son sözü partinin yetkili kurullarının söyleyeceğini vurgulayarak, "Ben olsam CTP ile koalisyon yaparak UBP'yi bu enkaza sokmam" dedi.

UBP'de köklü reforma ihtiyaç duyulduğunu belirten Tatar, gençlere daha çok söz hakkı ve yer verilmesi gerektiği mesajının alındığını kaydetti.

"Türk tarafının tutumunda bir farklılık göremiyorum"

Kıbrıs Sorununun çözümüne yönelik yeniden başlayan Müzakere süreci ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Tatar şöyle konuştu:

"Bir anda beklentiler çok yükseldi, Cumhurbaşkanı değişti ama onun haricinde taraflar belli, pozisyonlar belli… Ben Türk tarafının tutumunda bir farklılık göremiyorum.

Müzakere heyetinde denge göremiyorum, o heyeti Sayın Nami'nin varlığı nispeten yumuşatmıştır

Anlaşma doğru zeminde olmazsa ekonomik açıdan huzur getirmez. Anlaşma, beraberinde tazminatları da getirecek. Bunları kim ve nasıl ödeyecek hesap edilmeli...

'Çözüm oldu, ambargolar kalktı benim ihracatım katlanarak artacak' düşüncesi doğru değil.

Bana göre Maraş'ın açılmasının karşılığı, Ercan ve limanların dışa açılımı olabilir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.