İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yeni Başbakan Yardımcısı Menteş Gündüz!

Yeni Başbakan Yardımcısı Menteş Gündüz!

Geçtiğimiz haftalarda Serdar Denktaş'tan boşalan Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı koltuğuna Demokrat Parti Ulusal Güçler Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz getirildi.

Yayın Tarihi: 27/05/15 16:01
okuma süresi: 2 dak.
Yeni Başbakan Yardımcısı Menteş Gündüz!
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Geçtiğimiz haftalarda Serdar Denktaş'tan boşalan Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı koltuğuna Demokrat Parti Ulusal Güçler Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz atandı.

DPUG Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın az önce atanmayı imzaladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda, halkın seçimlerde verdiği mesajı anladığını ifade ederek görevinden istifa eden eski Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın, az önce Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Merkezi'nde Menteş Gündüz'ü göreve getirme kararı aldığı öğrenildi. Öğle saatlerinde DPUG Genel Merkezi'ne çağrılan Menteş Gündüz, Denktaş tarafından göreve atandığını öğrendi.

Süreç nasıl işleyecek?

DP-UG Genel Başkanı Denktaş, kendisinden boşalan koltuğa Menteş Gündüz'ün atanması ile ilgili olarak imzaladığı belgeyi Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'na iletecek. Yorgancıoğlu ise bu öneriyi onaylaması için Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya sunacak.

Akıncı'nın onayının alınması durumunda ise Başbakan atamayı Cumhuriyet Meclisi'nin bilgisine getirecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.