İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Bayrak" duruşması yine ertelendi

"Bayrak" duruşması yine ertelendi

Kıbrıs Cumhuriyetİ bayrağı açarak KKTC'yi aşağılayıcı ve küçük düşürücü gösteride bulundukları gerekçesiyle haklarında dava açılan Koray Başdoğrultmacı ve eşi Çinel Senem Sunbel yeniden mahkeme çıkarıldı. Yargıç Ayşen Toroslu diğer dört tanığın dinlenmesi için duruşmayı 4 Haziran Perşembe gününe erteledi. Mahkeme sonrası herhangi bir olay yaşanmadı.

Yayın Tarihi: 27/05/15 19:20
okuma süresi: 2 dak.
"Bayrak" duruşması yine ertelendi
A- A A+

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen duruşmada, iddia makamı adına iki tanık dinlendi.

Mahkemede iddia makamı başşavcılık adına Savcı Ahmet Özlemler bulunurken, sanık bir Koray Başdoğrultmacı ve sanık iki eşi Çinel Senem Sunel adına Avukat Eylem Şerifoğlu hazır bulundu.

İddia makamı olay günü görevli Başmüfettiş Ümit Şahmaran ile olay günü yoldan geçen vatandaş Alpaslan Ulak'ı mahkemede tanık olarak dinlettirdi.

İddia makamı başşavcılık adına Savcı Ahmet Özlemler ile sanıkların avukatı Eylem Şerifoğlu'nun tanıklara yönelttiği sorulardan sonra, Yargıç Ayşen Toroslu diğer dört tanığın dinlenmesi için duruşmayı 4 Haziran Perşembe gününe erteledi. Mahkeme sonrası herhangi bir olay yaşanmadı.

Bu arada dün söz konusu dava nedeniyle gösteri düzenleyen 13 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı..
Polis Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada söz konusu 13 kişi hakkında kanunsuz olarak eylem yaptıkları için yasal işlem başlatıldığı souşturmanın devam ettiği duyuruldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.