İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tunalı: "Usülsüzlük tespit edilen dosyalar poliste bekletiliyor"

Tunalı: "Usülsüzlük tespit edilen dosyalar poliste bekletiliyor"

Sosyal Demokrat Parti (SDP) Başkanı Tözün Tunalı, ülkede birçok alanda yolsuzluk yapıldığını ancak bu yöndeki soruşturmaların sonuca ulaştırılmadığını savunarak, "gerçeklerin artık su yüzüne çıkması kaçınılmazdır"dedi.

Yayın Tarihi: 28/05/15 13:37
okuma süresi: 2 dak.
Tunalı: "Usülsüzlük tespit edilen dosyalar poliste bekletiliyor"
A- A A+

Sayıştay raporlarında usulsüzlüğü tespit edilen dosyaların poliste bekletildiğini öne süren Tunalı, Mecliste de böyle bir durumun söz konusu olduğunu iddia etti.

Yazılı bir açıklamayla mevcut durumu ve siyasi partilerin tutumunu eleştiren Tunalı, "Memleketi bu duruma getiren her kim olursa olsun hesabı sorulacak" dedi.

SDP olarak Başbakanlığa dava açacaklarını da duyuran Tunalı, bunun sebebini "Başbakanlığa verdikleri dosyalara yanıt alamamak" olarak gösterdi.

Açıklamasında Meclis'in işleyişini de eleştiren SDP Başkanı Tözün Tunalı, "Kıbrıs Türk Hava Yolları dosyası komite aşamasına geldi ama sonuca ulaşmadı. Esas neden bu komitede görev yapanların vekil olması ve yargılanacakların kendi yandaşları olduğudur" iddiasında bulundu.

SDP olarak usulsüzlüklerle ilgili bir takım ihbarlar aldıklarını da belirten Tunalı, bu ihbarların "Milletvekillerinin Türkiye'de emlak yatırımı yaptığı, 3'üncü dünya ülkelerine de para kaçırıldığı" yönünde olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.