İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Yakın Doğu Koleji giriş sınavı 30 Mayıs'ta yapılıyor...

Yakın Doğu Koleji giriş sınavı 30 Mayıs’ta yapılıyor...

10 Öğrenciye Dr. Suat İ. Günsel Bursu, 50 Öğrenciye Tam, Yarım, Çeyrek Burs İmkanı...

Yayın Tarihi: 28/05/15 15:46
okuma süresi: 3 dak.
Yakın Doğu Koleji giriş sınavı 30 Mayıs’ta yapılıyor...
A- A A+

Deneyimli öğretmen kadrosu ve teknolojik anlamda donanımlı altyapısı, iPad destekli eğitimi, dil eğitimi ve uluslararası dil sınavlarındaki üstün başarıları ile adından söz ettiren Yakın Doğu Koleji 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Giriş Sınavı 30 Mayıs 2015 tarihinde Yakın Doğu Koleji'nde çift oturum halinde gerçekleştiriliyor.

Yakın Doğu Üniversitesi,Kıbrıs (Near East University,Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İki oturum halinde gerçekleştirilecek Giriş Sınavı'nın birinci oturumunda Matematik, Fen ve Teknoloji ve Sosyal Bilgiler alanlarında, ikinci oturumda ise Türkçe ve İngilizce dallarında sorular sorulacak olan Giriş Sınavı'nda, öğrenciler aldıkları puanlara göre burslar almaya hak kazanacak.

Dr. Suat Günsel Bursu Almaya Hak Kazanan 10 Öğrenci Eğitim Ücreti Ödemeyecek Ve Her Ay Maaş Alacak...

Başarılı öğrencileri ödülendirmek, başarıyı teşvik amacı ile verilen Dr. Suat Günsel Bursları, bu yıl derece giren ilk 10 öğrenciye verilecek. Dr. Suat Günsel Bursu almaya hak kazanan öğrenciler, eğitim hayatları süresince herhangi bir eğitim harcı ödemezken, yılda 9 ay boyunca 400 TL maaş da alacaklardır.

50 Öğrenciye Çeşitli Burs İmkanları...

Yakın Doğu Koleji Giriş Sınavı'nda dereceye giren öğrencilere Dr. Suat Günsel Bursu yanı sıra çeşitli burslar da verilecektir. Giriş Sınavı sonuçlarına göre 10 öğrenciye Tam Eğitim Bursu, 20 öğrenciye Yarım Eğitim Bursu ve 20 öğrenciye de Çeyrek Eğitim Bursu verilecek.

Başarılı öğrencileri eğitim bursu ile desteklemenin bir Yakın Doğu geleneği olduğuna değinen Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan, Yakın Doğu Koleji'nin başarılı öğrencilerine yenilerinin katılımını heyecanla beklediklerini belirtti. Kolej'in sunduğu imkanlarla geleceğe güvenle ve donanımlı şekilde hazırlanan öğrencilerin ailelerine destek olmanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Arkan, sınavların hem öğrencileri tatlı bir rekabet ile çalışmaya yönlendirdiğini hem de kazandıkları burslarla başarılarının meyvelerini daha küçük yaşta tatmalarını sağladıklarını ifade etti. Bursların çeşitliliğine ve sayıca fazla öğrencinin yararlanmasını sağladıklarına değinen Arkan, tüm imkanlarını geleceği inşa edecek gençler için kullandıklarını vurguladı. Işılay Arıkan bu yıl 10 öğrenciye verilecek olan Dr. Suat İ.Günsel bursunu almaya hak kazanan öğrencilerin eğitim ücreti ödemeyeceğini, her öğrenciye de eğitim hayatları boyunca yılda 9 ay boyunca maaş verileceğini açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.