İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bağımsızlık Yolu ile KSP'den işbirliği kararı

Bağımsızlık Yolu ile KSP'den işbirliği kararı

Bağımsızlık Yolu'ndan bir heyet Kıbrıs Sosyalist Partisi'ni ziyaret etti. Ülke gündemine ilişkin çeşitli konuların görüşüldüğü ziyarette, özel sektör çalışanlarının sendikasız ve örgütsüz olmaları üzerinde duruldu.

Yayın Tarihi: 29/05/15 09:09
okuma süresi: 1 dak.
Bağımsızlık Yolu ile KSP'den işbirliği kararı
A- A A+

Bilindiği gibi Bağımsızlık Yolu, özel sektör çalışanlarının anayasal bir hak olan sendikalaşma hakkına karşın sendikasız olmalarına dikkat ederek sektörde sendikalaşmanın elde edilmesi için geçtiğimiz Nisan ayı içinde bir kampanya başlatmıştı. Kurulduğu günden bu yana Özel sektör çalışanlarının sendikasız ve her türlü sosyal haklardan mahrum olarak çalışmak zorunda bırakılmış olduklarına dikkat çekmekte olan Kıbrıs Sosyalist Partisi de Bağımsızlık Yolu'nun inisiyatifini destekleyerek her türlü işbirliğine hazır olduğunu belirtmişti.

İki örgüt, sektör çalışanlarının örgütlenebilmesi için alınması gereken önlemleri konuşarak bir dizi girişimler yapmayı kararlaştırdılar. Özel sektör çalışanlarının örgütlenmesi ve tüm sosyal haklarının elde edilmesiyle ilgili her konuda mutabık kaldıklarını açıklayan iki örgüt bu konuda sıkı işbirliği içinde çalışma yapmayı kararlaştırdılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.