İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yorgancıoğlu, KKTC Alevi Kültür Vakfı'nı kabul etti

Yorgancıoğlu, KKTC Alevi Kültür Vakfı'nı kabul etti

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, KKTC Alevi Kültür Vakfı Başkanı Hasan Şaşkara ile Alevi Kültür Merkezi Başkanı Metin Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 29/05/15 12:29
okuma süresi: 2 dak.
Yorgancıoğlu, KKTC Alevi Kültür Vakfı'nı kabul etti
A- A A+

Kabulde ilk sözü alan KKTC Alevi Kültür Vakfı Başkanı Hasan Şaşkara, ziyaretlerini, Cem Evi ve Kültür Kompleksi konusunda koydukları katkıdan ötürü Başbakan Yorgancıoğlu'na teşekkür etmek amacıyla gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Şaşkara, Başbakan Yorgancıoğlu ve hükümet yetkililerinin koyduğu katkının devamını arzuladıklarını söyledi.

Alevi Kültür Merkezi Başkanı Metin Kaya da, katkılarından dolayı Başbakan Yorgancıoğlu'na teşekkür ederek, bu desteklerin devamını talep etti.

Kaya, taleplerini içeren mektubu Başbakan Yorgancıoğlu'na takdim ederek, KKTC Alevi Kültür Merkezi olarak çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kaya, barış sürecine katkı koymak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini sözlerine ekledi.

YORGANCIOĞLU

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da, geçmiş hükümet döneminde de yaptıkları gibi, böylesi bir kültür evinin oluşturulması için katkı koyduklarını ifade ederek, imkanları ölçüsünde herkese yardım etmeye çalıştıklarını belirtti.

Başbakan Yorgancıoğlu, bundan sonra da hem işbirliklerinin hem de yardımlarının devam edeceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.