İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Bilinçlendirme Eğitimi düzenlendi

OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Bilinçlendirme Eğitimi düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti finansmanı, Çukurova Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kobi Geliştirme Merkezi, (KOBİGEM) katkılarıyla KKTC'deki Sanayi sektöründeki firmaların kurumsal altyapılarını güçlendirmeyi, ve yerli ürünlerin kalitesini artırarak rekabet gücünü yükseltmeyi hedefleyen, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kredo Muhasebe ve Danışmanlık tarafından organze edilen proje kapsamında ücretsiz eğitimlere devam ediliyor. OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Bilinçlendirme Eğitimi mi 28 – 29 Mayıs günleri Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 29/05/15 18:30
okuma süresi: 2 dak.
OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Bilinçlendirme Eğitimi düzenlendi
A- A A+

Bugün birçok ülkede iş sağlığı ve iş güvenliği yönetim sistemi kurmak ve işletmek yasal bir gereklilik olarak karşımıza çıkmaktadır. Etkin bir iş sağlığı iş güvenliği sistemi işletmelerde risklerin azaltılmasını, rekabet avantajı sağlamayı, yasalarla uyum içerisinde olmanyı ve toplam performansın sürekli iyileştirilmesini sağlar.

Katılımcılara, İş Sağlığı İş güvenliği, Tanımlar, terimler, kaza teorisi, iş sağlığı ve güvenliğine genel bakış, OHSAS 18001 standardı, genel yapısı, Türkiye'deki yasal mevzuatlar, OHSAS 18001; Standardın amacı ve gelişimi, OHSAS 18001 standardı şartları tanıtımı, Risk analizi yöntemleri, İSİG performans ölçümleri, diğer yönetim sistemleri ile entegrasyon, Standardın gerekliliklerine ve tetkikine yönelik bilgiler paylaşıldı ve öğrenilen bilgilerin pratikte daha iyi kavranması adına uygulamalı aktiviteler ve grup çalışmaları yapıldı.

Ayrıca eğitimin 2. Günü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği Başkanı Uğur Ergün KKTC Mevzuatı ve uygulamaları hakkında sunum gerçekleştirerek konu hakkında detayı bilgiler paylaştı.

Meltem Kılıç tarafından verilen eğitim sonunda, katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verildi.

12 ay boyunca devam edecek ücretsiz eğitimlere sınırlı sayıda katılım olduğundan, ilgilenilen konularda Kıbrıs Türk Sanayi Odası'na ulaşarak bilgi ve kayıt yaptırılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.