İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YKP-fem'den ikinci el ve takas pazarı

YKP-fem'den ikinci el ve takas pazarı

YKP-fem'in geçtiğimiz yıldan beri gerçekleştirdiği İkinci El ve Takas Pazarı bu ay da 31 Mayıs Pazar günü 1984 Bahçe'de açılıyor.

Yayın Tarihi: 30/05/15 15:03
okuma süresi: 2 dak.
YKP-fem'den ikinci el ve takas pazarı
A- A A+

Saat 16:00'da başlayacak olan Pazar'da yine birbirinden renkli ikinci el ve el yapımı ürünler yeni evlerini aramaya devam edecek.

YKP-fem'den yapılan açıklamaya göre, her ay olmak üzere gelenekselleşen İkinci El ve Takas Pazarı, aşırı tüketime ve seri üretime alternatif olarak halihazırda üretilmiş ürünlerin kullanım hayatlarını uzatmayı, parasız ihtiyaç gidermeyi ve dayanışma pratiklerini bildiğimiz piyasa kuralları dışında geliştirebilmeyi hedefliyor.

Sistem tarafından sonu gelmeyen bir verişe alıştırıldığımız, sistemin her geçen gün yenilerini tanımladığı ihtiyaçlara gerek duydurulduğumuz düzende, ağaçların yerini alışveriş merkezlerinin, üretimin yerini tüketimin, düşüncelerin yerini şeylerin almasına dikkat çeken YKP-fem, takas etmenin ve ikinci el pazarları kurmanın bu düzenden kopma ve değişime başlamada önemli bir adım olduğunu söyledi.

YKP-fem, tüketim alışkanlıklarını kırmak isteyen ve başka bir üretimin mümkün olduğuna inanan herkesi yarın saat 16:00'da İkinci El ve Takas Pazarı'na davet ediyor!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.