İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Aziz Yıldırım'ın randevu krizi!

Aziz Yıldırım'ın randevu krizi!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Azizi Yıldırım'ın bugün ülkemizde yapmayı tasarladığı bir dizi ziyaret tam anlamıyla bir randevu krizine dönüştü.

Yayın Tarihi: 24/06/15 10:15
Güncelleme Tarihi: 24/06/20 10:00
okuma süresi: 3 dak.
Aziz Yıldırım'ın randevu krizi!
A- A A+

İlk önce Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'dan sonra da CTP-BG Genel Başkanı Mehmet Ali Talat'tan randevu alan Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın randevuları Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nu ziyaret etmeyeceği öğrenilince iptal edildi.

Hemen akabinde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu'nda randevu almak durumunda kalan Azizi Yıldırım'ın, bu gelişme üzerine Cumhurbaşkanı ve CTP-BG Genel Başkanı ile randevuları yeniden verildi.

Kıbrıs Postası Özel

Geçtiğimiz dönemde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile yaşanan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nu ziyaret etmeden devlet yetkilileri ile görüşme krizinin bir benzeri bu sefer Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşandı. Yıldırım'ın bugün için Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve CTP-BG Genel Başkanı Mehmet Ali Talat ile görüşmek üzere randevular aldığı öğrenildi.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Akıncı'nın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu'nu bizzat arayarak, Aziz Yıldırım'ın Federasyon'dan randevu talep edip etmediğini sorması üzerine kriz çıktı. Sertoğlu'nun Cumhurbaşkanı Akıncı'ya bilinen üslubu ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nu ziyaret etmeyen Türkiye'den gelen bir kulüp Başkanı'nı kabul etmesinin doğru olmayacağını ifade etmesi üzerine Cumhurbaşkanı'nın Aziz Yıldırım'ın randevusunu iptal ettiği öğrenildi.

Randevular yeniden verildi

Aynı şekilde 2'nci Cumhurbaşkanı ve CTP Genel Bakanı Mehmet Ali Talat ile randevulaşan ancak Talat'ın "Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nu ziyaret etmeniz gerekli" şeklinde randevunun teyidi için koyduğu ön şart üzerinde Yıldırım'ın "federasyon ile de görüşürüz" demesi üzerine kriz çözüldü. Bugün sabah saatlerinde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile görüşmeyi kabul etmesi üzerine gerek Cumhurbaşkanı'nı gerekse de CTP Genel Başkanı'nın Aziz Yıldırım ile olan randevuları yeniden verdiği ve görüşmelerin gerçekleşeceği öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.