İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tomris Güven: "Barınağın ciddi bir tadilata ihtiyacı var"

Tomris Güven: “Barınağın ciddi bir tadilata ihtiyacı var”

Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Tomris Güven Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, Lefkoşa barınağında bir işçi ve bir gönüllü ile 300 köpeğe bakmaya çalıştıklarını belirterek, barınağın ciddi bir tadilata ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 01/07/15 09:33
okuma süresi: 2 dak.
Tomris Güven: “Barınağın ciddi bir tadilata ihtiyacı var”
A- A A+

Kıbrıs Postası - Deniz ABİDİN

Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Tomris Güven Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, Lefkoşa barınağındaki köpeklerin bakımı için gönüllüler olarak ellerinden geleni yaptıklarını, ancak yapamadıkları bazı şeyler olduğunu söyleyerek, Lefkoşa Türk Belediesi'ne bu konuda görev düştüğünü belirtti. Güven, LTB'nin barınakta iki mutfak fayanslarını tamir ettiğini ifade ederek, verilen diğer sözlerin henüz yerine getirilmediğini kaydetti. Girne ve Mağusa Belediyesi'nin kendi barınaklarını yapmaya başladıklarını ifade eden Güven, "biz fazla birşey beklemiyoruz. Bir işçi ve bir gönüllü ile 300 köpeğe bakıyoruz. Belediye bizim yapamadığımızı yapmalı. Bazı köpekler üst üste yaşıyorlar. Güneş yüzü görmeyen hayvanlar var. Barınak çok tadilat gerektiriyor" dedi.

Güven : "Artık yetişemiyoruz"

Güven, barınağın en önemli sorunlarından bir tanesinin de yolun asfalt olmayışı olduğunu anlatarak, barınakların içine giden yolların mutlaka asfaltlanması gerektiğini kaydetti. Barınak içinde biriken çöplerin alınmadığına da dikkat çeken Güven, belediyeden bir işçi ve bahçıvan talebinde bulunduklarını, ancak taleplerinin henüz yerine getirilmediğini söyledi. "Artık yetişemiyoruz" diyen Tomris Güven, hayvan severlerle işlerin yürümediğini, sorumlu mercilerin de bu konuda hassasiyet göstermesini istedi. Güven şunları söyledi: "Gönüllülerle direne direne belediyeye katkı koymaya çalışıyoruz. Onlar da bize yardımcı olsunlar. Verdikleri sözleri bir an evvel yerine getirsinler. Söz verdikleri tadilatların bir kısmı yapıldı. Hala daha tadilat isteyen birçok yer var"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.