İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bugün Denizcilik ve Kabotaj Bayramı…

Bugün Denizcilik ve Kabotaj Bayramı…

Türk limanları ve karasularındaki her türlü denizcilik faaliyetlerinin Kabotaj Kanunu ile Türk vatandaşlarına bırakılmasının yıldönümü olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Türkiye'de olduğu gibi KKTC'de de kutlanıyor.

Yayın Tarihi: 01/07/15 10:16
okuma süresi: 1 dak.
Bugün Denizcilik ve Kabotaj Bayramı…
A- A A+

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yayımladığı mesajda, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 89'uncu yıldönümünü kutladı.

Sadıkoğlu mesajında; "Yürürlüğe girdiği 1 Temmuz 1926'dan bu yana kutlanan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın KKTC'de de kutlanıyor olması büyük önem arz etmektedir. Zira Denizcilik Bayramı, Türkiye'de olduğu gibi ülkemizde de ulusal bağımsızlığının en önemli simgelerinden biridir" dedi.

Kabotajın, tüm denizci ülkelerde olduğu gibi KKTC'de de değerlendirilen bir hak olduğuna vurgu yapan İskele Belediye Başkanı, 1974 Kıbrıs Türk Barış Harekatı'ndan sonra sil baştan başlayan Kıbrıs Türk denizciliğinde de ambargolara rağmen aradan geçen 41 yılda büyük bir aşama kaydedildiğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.