İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İlkbahar Patates alanları için itiraz süresi 6 Temmuz'a kadar uzatıldı

İlkbahar Patates alanları için itiraz süresi 6 Temmuz'a kadar uzatıldı

İlkbahar Patates Üretim Döneminde Genel Tarım Sigortası Fonu'na beyan edilen ilkbahar patates alanları için itiraz süresi 6 Temmuz'a uzatıldı.

Yayın Tarihi: 01/07/15 14:27
okuma süresi: 2 dak.
İlkbahar Patates alanları için itiraz süresi 6 Temmuz'a kadar uzatıldı
A- A A+

Genel Tarım Sigortası Fonu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Tarım Sigortası Fonu Yönetim Kurulu, 15 iş günü itiraz süresinde gerekli resmi belgeleri temin edemeyip, itirazlarını yapıp tamamlayamayan üreticiler için itiraz süresini son kez olmak üzere 6 Temmuz'a kadar uzatma kararı verdi.

Askı listelerindeki bulgulara itirazı olan üreticiler 6 Temmuz Salı günü mesai bitimine kadar Genel Tarım Sigortası Fonu'na itirazda bulunabilecek.

İtirazda bulunmak durumunda olan beyan yapan patates üreticilerinin ne şekilde itirazda bulunabilecekleri Askı Listeleri üzerinde bulunan duyuruda belirtildi. İtirazlar Lefkoşa Merkez'de Genel Tarım Sigortası Fonu'na yapılabilecek.

Askı Listelerine itiraz edilmemesi halinde Askı Listelerindeki bulgular doğru kabul edilecek. Komite tarafından patates olarak saptanan parseller 2014–2015 üretim yılında münavebe yapılmış alan kabul edilerek tahıl ekilmesi halinde gübre kullanma mecburiyeti aranmayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.